Франк Лампард коментира класирането на тима си за осминафиналите на Шампионската лига. Мениджърът на Челси заяви следното, изразявайки задоволството си от успеха срещу Рен в груповата фаза:

"Много съм щастлив от класирането на отбора за осминафиналите на турнира. Мачът срещу Рен беше наистина много труден. Те са много добър отбор. Настоящата форма на Рен не отговаря на реалния потенциал на тима.

Челси се справи с Рен в сблъсък от Група "Е" на Шампионската лига

Челси се справи с Рен в сблъсък от Група "Е" на Шампионската лига

Лондонският тим прекъсна серията си от "сухи" мрежи

Оливие Жиру прави нещата така само, както той може. Той е страхотен. Не става въпрос само за неговия гол. Имам проблем, защото Тами Ейбрахам играе добре и Оливие се справя също невероятно, когато е на терена.

Аз имам двама играчи, които се борят за титулярното място. Все пак това е добър проблем. Жиру ще има своите минути. Всички видяхте реакцията при неговия гол. Тази реакция не беше, защото голът е победен, а заради това, което Жиру прави всеки ден. Реакцията е показателна за това какво той представлява за нас.

В неделя ни предстои голям мач. Тотнъм е голям отбор и съперничеството винаги ще бъде голямо. Ще имаме почивен ден в сряда и от четвъртък сутринта ще мислим за този мач", каза Лампард.