Следващият мач на официалния претендент за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев се очаква да бъде в САЩ. Градът не е известен в момента, но вероятността това да стане в Чикаго е много голяма.

Кубрат Пулев заложил за себе си и спечелил 100 хиляди лева от боя с Хюи Фюри

Кубрат Пулев заложил за себе си и спечелил 100 хиляди лева от боя с Хюи Фюри

Българинът предрича победа на Дионтей Уайлдър срещу Тайсън Фюри

Пулев даде интервю пред "Канал 3", където сподели плановете си за началото на 2019 година.

"През март месец ще имам мач или в Лас Вегас или в Ню Йорк. Чикаго не отпада.

Знаете, че правя всичко възможно да е пред максимална българска публика и общност, но не е само това. Противникът не е ясен, спрягат се няколко имена, но на този етап ще се въздържа да казвам, за да не ви подведа", коментира Кобрата. Противникът се очаква да бъде от Америка.

Снимка 317358

Източник: GettyImages

"Аз съм готов за мач с Антъни Джошуа. Ще се подготвя наистина супер. Надявам се, че няма да имам вече такива контузии.

И преди последния мач имах подобна. Обичам да изследвам нещата и аз лично доведох тези контузии до даден извод и вече те няма да бъдат факт. Това е изключително важно, защото такъв тип контузии са имали много спортист.

Вече знам къде и как идват този тип контузии. Има шанс за 2019-а, но пак ще кажа, че съм с много енергия, позитивизъм, наистина съм гладен за битки и съм готов да изляза срещу него. Не бързам, нека да се накуми, нека да се наканят, все пак е въпрос на преговори. Готов съм във всеки един момент да изляза срещу него и да го победя.

Много хора казват, ама наистина ли. И ще видите как човек от малка България как ще представи България и кои сме. И аз съм млад също, имам много сила, енергия, опит. Смятам, че аз също добивам все повече и повече сила. На него това му е максимумът и да, екипът му работи перфектно, но времето върви в моя полза, защото аз също се обогатявам", сподели Кобрата.