Кубрат Пулев е изгладнял за нови победи след спечелената битка при второто му излушване пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Българският нокаутьор получи обратно лиценза си и ще може да се бие отново на територията на Северна Америка.

Кубрат Пулев: Победихме защото правим нещата със сърце и душа

Кубрат Пулев: Победихме защото правим нещата със сърце и душа

Българският боксьор е получил похвала за добрия си анаглийски

Кобрата публикува в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук: "Като изгладнял звяр съм за нови победи".

Адвокатката Глория Олред, която има основна заслуга за изтърпяното наказание от страна българина, сподели пред "Дъ Вегас Тейк Рейдио", че ще следи всяко действие на българина и на неговия мениджър, легендарния Боб Аръм.

Ивайло Гоцев: Шансът да вземат лиценза на Кубрат Пулев е 0%

Мениджърът на Кобрата: Шансът да му вземат лиценза е 0%

"Всеки иска да е звезда и това момиче е тръгнало по този път"

"Боб Аръм хвърли много тежки обвинения към моята клиентка. Наричаше я с нелицеприятни епитети, а твърди, че е юрист и разбира от сексуално насилие. За мен лицензът на Аръм трябва да бъде отнет. Ще следим много внимателно всяко негово следващо изказване. Също така и на Кубрат Пулев. Двамата трябва да са внимателни какво правят и какво говорят", заплаши известната боркиня за полово равенство.

Снимка 414998

Източник: Twitter

Българският промоутър на Пулев - Ивайло Гоцев не стои със скръстени ръце и заговори, че е стартирал план за мач на Кубрат със светвония шампион Анди Руис, който нокаутира Антъни Джошуа.

"Той е идеален противник за него, това е срещата, която искаме и която ни предстои. Такава е идеята. Ще я обсъдим с Боб Аръм и ще видим какво ще последва. Предвидили сме през септември Тервел да се боксира в Пловдив, като той ще бъде главния герой в тази галавечер", каза Гоцев.

Тервел Пулев: Кубрат вече е много по-популярен в САЩ

Тервел Пулев: Кубрат вече е много по-популярен в САЩ

Бронзовият от Лондон 2012, сподели, че брат му е изтърпял наказанието си