Българският нокаутьор Кубрат Пулев твърди, че британецът Антъни Джошуа гледа прекалено напред в бъдещето, обсъждайки унифициращ бой за Световната титла с шампиона на WBC Тайсън Фюри.

Кобрата ще се боксира с Джошуа през декември, след като битката им беше отложена заради пандемията, предизвикана от коронавируса SARS Cov-2.

През 2017 година Пулев можеше да стане световен шампион, но контузия го лиши от шанса да нокаутира Джошуа.

"Спрях да тренирам, защото бях контузен, а той не ми повярва. Беше малко арогантно. Джошуа беше казал, че ако бил на мое място щял да се бие с контузия, но не е толкова лесно. Господ показа, че не е добре да говориш много и затова той получи контузия в крака си. Чаках търпеливо и когато той е готов и здрав, ще можем да се бием," сподели българският нокаутьор.

Кобрата, който има общи мениджъри с Фюри, очаква да се бие срещу него следващата година. Българският боксьор предрече, че битка между Джошуа и Фюри няма да има, защото Джошуа няма да стигне до нея.

"Също така много арогантно от страна на Джошуа е това, че постоянно говори за Фюри. Сякаш изобщо не зачита нашия двубой, както беше с Руис. Но животът му показа, че това е лошо. Затова сега той ще поеме втория си нокаут. Ще го покажа не него и на целия свят. Аз съм следващия за Фюри и мисля, че след Джошуа ще се бия с него, защото Джошуа ще загуби. Той си мисли, че не съм голяма заплаха, но ще му покажа много нови неща.

Не ме интересува къде ще се бием - за мен е важно да победя. Няма значение дали ще е на лодка, на стадион, в Европа или САЩ или Саудитска Арабия - няма значение за мен. Това ще бъде победа за моята страна, тъй като България никога не е имала световен шампион в тежката категория. Това няма да е само за мен, но за всички мои сънародници и искам да ги направя щастливи".

Пулев: Ще науча Уайт на уважение, след като нокаутирам Антъни Джошуа!

Пулев: Ще науча Уайт на уважение, след като нокаутирам Антъни Джошуа!

"Той ще си получи заслуженото, подготвил съм му специален нокаут"