С наближаването на 12 декември и боя с Кубрат Пулев световният шампион Антъни Джошуа става все по-активен в социалните мрежи.

Само за 24 часа носителят на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO пусна серия от публикации в "Инстаграм", с които показа в каква физическа форма се намира.

В сравнение със снимките преди битката му срещу Карлос Такам през 2017 година, сега Антъни видимо е отслабнал и с много по-изчистена физика.

Изглежда, че британецът ще разчита много повече на перфектната си техника, отколкото на мускулите си. Също както беше и в реванша срещу американеца Анди Руис-младши.

"Много хора просто разчитат на силата си. Те прекарват повече време извън боксовата зала и във фитнеса, опитвайки се да станат силни, защото нямат най-добрата техника. Преди и аз разчитах на това, но вече не е така. Сега се опитвам в много по-голяма степен да разчита, на моята техника", сподели Антъни Джошуа.

Дали стратегията на световния шампион е правилната, ще разберем само след 9 дни. Както знаем Кубрат Пулев е на обратното мнение и обещава да спечели с нокаут.

Кубрат Пулев: Дано да победя Джошуа с нокаут в седмия рунд

Кубрат Пулев: Дано да победя Джошуа с нокаут в седмия рунд

Подготвихме се правилно и много добре, не се знае какво ще се случи в двубоя