Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев определи като радващо отсъствието на Уелтон от състава на Левски за предстоящия мач между двата отбора.

"Запознахме футболистите и знаем какъв отбор ще срещнем. Независимо от загубата в последния мач, Левски остава един сериозен противник. Това, което казах на играчите и днес ще повторя е, че ни очаква един доста труден мач", сподели Тунчев пред Дарик радио и dsport.

"Със сигурност формата ни в Кърджали в домакинските ни мачове ще даде допълнително самочувствие на самите футболисти. Мисля, че и с оглед последните два мача, които не загубихме, играхме добре и бяхме равностойни на нашите противници, ще вдъхне допълнителна увереност на самите футболисти да покажат и да разгърнат своите възможности и да се представят по най-добрия начин", добави треньорът на Арда.

"Определено сме доволни. Срещнахме два от най-добрите отбори в България, които през последните години са замесени в борбата за първото място. Мисля, че се представихме добре. Както можехме да спечелим, така и можехме да загубим. Доволни сме от това, което постигнахме", допълни той.

Левски е много различен съперник. Левски е отбор, който обича да играе с топката, да владее, да изгражда от своя вратар, от собствената половина и няма да е лесно за нашия отбор.

Иван Тилев изобщо не е бил контузен. Всички са на разположения. Това е най-радващото в момента, че всички са на линия.

Мисля, че ще има достатъчно публика. Доста от привържениците и на двата отбора ще дойдат да подкрепят своите отбори.

Когато един от водещите футболисти на противника няма да вземе участие в срещата, с една идея заплахата към нашата врата няма да е толкова сериозна. За нашия отбор е радващо, че той няма да вземе участие в предстоящия двубой. Не трябва да подценяваме другите футболисти, защото Левски има добри играчи", заяви Тунчев.

Тунчев след равенството: Такива мачове изграждат футболисти

Тунчев след равенството: Такива мачове изграждат футболисти

"Нормално е да бъде по-емоционален мач"