Страши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира победата над Берое с 1:0. 

"След серия от мачове, в които не успяхваме да отбележим гол, въпреки че създаохме ситуации и нормално, когато не отблеязваш голове, да има една нервност. Започнахме нервно мача. Не успявахме по най-добрия начин да контролираме нещата на терена, не създадохме ситуации. През второто полувреме създадохме ситуации и отбелязахме от статично положение и имаше ситуации, в които трябваше по по-добър начин да ги отиграем и така да си решим по-рано мача.

Арда - Берое 1:0 в мач от efbet Лига

Арда сложи край на негативната серия с победа над Берое

Тунгара бе точен

Малко се поуспокоиха. Започнахме малко по-бързо да играем с топката. Откраднахме няколко топки в противниковата половина, които развихме по не най-добрия начин.

Една изритана топката или както накрая футболист на Берое имаше шанс с глава. Радва ме това, че създаваме ситуации. Трябва малко по-голяма концентрация.

За мен е важно всеки един от футболистите да е в горе долу някаква спортна форма. Ясно е, че няма как всички да бъдат в най-добрата си форма. При вратарите е малко по-специфично. Разговаряхме на няколко пъти с треньора на вратарите. Не е заради грешката на Анатолий Господинов. Това сме го говорили и отпреди. Просто решихме да дадем форма и на Иван.

Винаги, когато не допускаш гол и побеждаваш на собствен терен дава нужното самочувствие на футболистите. Трябва и когато гостуваме да се опитваме да показваме тази игра.

Ще се опитаме да презаредим батериите. Няма да играем контрола", заяви Тунчев.