Старши-треньорът на Арда Кърджали коментира селекцията в клуба до момента. Пред BgDerby.com специалистът бе откровен, както за входящите трансфери, така и за изходящите.

"От няколко дни президентът на клуба е при нас в Турция и заедно със спортния директор движат нещата по селекцията. Знаете, разделихме се с ядрото на отбора. Ради Цонев, Борука, Сако, Марто Стойччев, Тунгара. Все основни футболисти. Подписахме с Феликс. Мисля, че нещата с Боби Цонев и Боби Тютюков са наред и ще разчитам през пролетта на тях.

Арда се подсили с Феликс Ебоа Ебоа

Арда се подсили с Феликс Ебоа Ебоа

Ето подробности

Тук, в Турция, трябваше да дойде и нападател, но футболистът има визови проблеми и ще започне с нас, като се приберем в България. Ако мине медицинските тестове и всичко е наред ще подпишем с него. Играчът няма ЕП и при него нещата ще бъдат по-сложни с евентуалното картотекиране. Нападателят е нигериец. След многото трансфери в Арда, целите ни не се променят.

Гоним по-високо класиране и колкото се може по-напред за Купата. Президентът ни не иска отстъпление, а работа и борба." коментира Сашо Тунчев.