Един от собствениците на ЦСКА - Христо Стоичков се надява, че "армейците" имат шанс да отстранят Базел и по този начин да си проправят място в груповата фаза на Лига Европа. Легендата на българския футбол призна, че не може да гледа на живо мачове на "армейците", тъй като няма необходимото време. Камата коментира и темата за националния ни отбор и евентуалното му класиране за Евро 2020.

Антов: Допуснахме тъпи голове, утре ще изгледаме мача на трезва глава

Антов: Допуснахме тъпи голове, утре ще изгледаме мача на трезва глава

"В други първенства играят на същия цикъл. Физически издържаме"

"Дано ЦСКА и Лудогорец попаднат в групите на Лига Европа. Това ще е добре за българския футбол. Виждате, че Базел допусна домакинска загуба, а Динамо Брест победи БАТЕ Борисов. Във футбола всичко е възможно, когато си мотивиран и концентриран. Няма как да гледам ЦСКА на живо, тъй като си заминавам. Нямам време.

Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", добави носителят на "Златната топка".

Френският Дижон предложи 2 млн. евро за подписа на Али Соу от ЦСКА

Френският Дижон предложи 2 млн. евро за подписа на Али Соу от ЦСКА

Представители на клуба вече са провели разговор с нападателя и шефовете на ЦСКА