Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС! Това стана ясно след днешния Изпълком. Михайлов обяви сам новината.

"Искам да ви успокоя, че подадох оставка. Откакто се завърнах във футбола, всички бяха подложени на нечуван натиск, клевети и агресия. Въпреки това, изпълнихме голяма част от целите, които бяхме приели на последния Конгрес. Националният отбор не се представи на ниво, както всички искахме. Когато е топка, няма как да имаме гаранции за успех. Всичко от нашия футболен съюз е изпълнение. Ние сме изцяло дигитализирани. Именно заради всички усилия, които полагаме за по-високо ниво, работим така.

От завръщането ми насам от 2 години са въведени в експлоатация 19 терена и откриваме още 3 до края на годината. Организационната структура на БФС беше направена от млади хора. Всички проблеми щяха да се решат, ако не бяхме отдушник за родното общество. Благодаря за работата в името на футбола, макар и в ненормални условия. Няма да отговарям на въпроси, имаме оставката ми, която е благодарение и на вас. Нито един клуб не ми е искал оставката, а мен те ме избират. Когато говорихме събранието, че те ме избират не футболните хора, а делегатите. Футболът е за феновете, но футболните делегати са тези, които работят ежедневно и те избират президентът на БФС. Аз пожелавам да не се намесвате на следващия президент на БФС. Радвам се, че ме държахте във форма", каза Михайлов.

Откровена лъжа е, че нито един клуб не е поискал оставката му, защото ЦСКА го направи официално в сайта си. Същото направи и Дунав (Русе). Собственикът на Левски Наско Сираков пък му поиска оставката устно.

Борислав Попов обяви кой ще заеме мястото на Михайлов

Борислав Попов обяви кой ще заеме мястото на Михайлов

Емил Костадинов е отказал

Ясно е кога може да се проведе Конгрес

Ясно е кога може да се проведе Конгрес

Ето датата