Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, използва социалните мрежи, за да направи видео обръщение към футболните клубове у нас.

Чрез фейсбук страницата "Р-Еволюцията е тук" бившият голмайстор на ЦСКА и Манчестър Юнайтед призова клубовете да не се подвеждат и да не подписват декларации, с които да заявят несъгласие с обжалването на проведения на 12 октомври Конгрес. По думите му ръководството на футболната ни централа използва своите членове, за да се задържи на власт колкото се може по-дълго.

Венци Стефанов: Ние искаме с трици маймуни да ловим

Венци Стефанов: Ние искаме с трици маймуни да ловим

Ботев (Пловдив) е много сериозен отбор и който ги подцени, ще страда, коментира босът на Славия

"Вече сте наясно с безумните декларации, които се разпространяват от името на БФС. Декларации, които нямат абсолютно никаква юридическа и правна стойност,при и въпреки това те се опитват и ви задължават да ги подписвате. С тези декларации БФС се опитва умишлено да подведе всички вас клубовете - да заявите отказ от законните си права, а именно - когато има безочливи нередности, фалшификации, машинации в действията на ръководството на БФС, вие ,клубовете, да не казвате и да не правите нищо. Безочието на БФС става още по-голямо, защото с искането да подпишете тези декларации, те ви карат да станете съучастници в тези нередности, да нарушавате собствения си устав - да искате да не се обжалват решенията на миналия конгрес. Абсурд!

Борислав Михайлов: Доволен съм, че успяхме да спазим сроковете за дигитализацията в първенствата

Борислав Михайлов: Доволен съм, че успяхме да спазим сроковете за дигитализацията в първенствата

Получихме специални поздравления от ФИФА, коменитра той

БФС е организация на футболните клубове в България и сегашното ръководство абдикира от задълженията си да представлява своите членове и сега иска да хвърли всички вас, клубовете, сами да се оправяте с държавните институции. Какво стои зад всичко това обаче е ясно - БФС много добре разбира, че никъде не са желани и няма кой сериозен държавник да седне и да разговаря с тях, камо ли да работи с тях. Както виждаме, основна опорна точка в програмата на партиите в момента, преговарящи за съставяне на редовно правителство, е борбата с корупцията.

Как тогава БФС си мисли, че след всички неприключили и други започващи разследвания за безстопанственост и съмнение за корупция, те ще бъдат приети от държавата за съвместна работа, е напълно непонятно.

Успех за БФС в процеса по дигитализация на футбола

Успех за БФС в процеса по дигитализация на футбола

Чрез FIFA Connect федерациите, членуващи във ФИФА, могат да проследяват играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света

Апелирам към футболните клубове в България - не позволявайте да бъдете въвлечени в игрите на БФС, свързани само с това да ви заблуждават и използват, за да се задържат на власт колкото се може по-дълго. На предложените за членство нови клубове искам да кажа следното - на 18 март 2022 г. предстои редовен конгрес на БФС. Там ще бъдете приети без изключение. Няма да позволим този път конгресът да бъде опорочен отново. Това е конгрес, който ще се състои. На него трябва да бъде избран президент и ново ръководство и трябва да бъде приет бюджетът за следващите години. Иначе БФС няма как да функционира. С вас сме и ще отстояваме вашите интереси", заяви Бербатов във видео във "Фейсбук".

Димитър Бербатов: Протоколът от Конгреса е манипулиран

Димитър Бербатов: Протоколът от Конгреса е манипулиран

В момента тече детайлен анализ на случилото се в залата