Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коменитра темата за президентския пост в Българския футболен съюз. Той говори след днешната среща между Славия и Ботев (Плвидв), която завърши при нулево равенство.

"Какъв Конгрес? Не четохте ли решението на съда? Сега понеже не им изнася, искат още един. Това не е конкурс за малоумници. Да видим колко пари е дало това момче.

Димитър Бербатов: Изисква се само малко търпение и смелост

Димитър Бербатов: Изисква се само малко търпение и смелост

Вижте какво написаха в страницата "Р-Еволюцията е тук" във Фейсбук

Българският футбол ще се оправи, когато се оправи държавата. Когато стане - тогава. Виждате, че във всички държави от нашата черги, които се оправиха, се оправи и футболът. Ние искаме с трици маймуни да ловим.

На единия касиерка му открадна 4 милиона - ще управлява българския футбол. Митко Бербатов прави изказване "Аз не мога да управлявам с Боби Михайлов" - той не е дошъл да оправя българския футбол, той е дошъл да управлява. Да си управлява "Бентлито" и жена си.

Това е футболът. Ботев е много сериозен отбор и който ги подцени, ще страда. Ние си работим усърдно, виждате. Ако някой бъде трансфериран, ще бъде заместен", каза Стефанов.

Славия и Ботев (Пловдив) завършиха наравно 0:0

Ботев (Пловдив) не успя да измести Славия от третото място в efbet Лига

"Белите" остават в Топ 3