Президентът на БФС - Борислав Михайлов остана доволен от въвеждането на дигитализацията в първенствата, както и от свързването на родното електронно първенство с ФИФА.

Ето какво написа той във Фейсбук:

"Пълната интеграция на вътрешната система на БФС за управление на процесите и документооборота на професионалния футбол с FIFAID, FIFA Connect и FIFA Clearing House е вече завършена. Бяхме си поставили за цел до средата на ноември да я направим. Доволен съм, че успяхме да спазим сроковете и да приключим всички дейности по преработка, промяна на вътрешните правила, форми и обновяване на клубните и административни интерфейси в системата.

Успех за БФС в процеса по дигитализация на футбола

Успех за БФС в процеса по дигитализация на футбола

Чрез FIFA Connect федерациите, членуващи във ФИФА, могат да проследяват играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света

Получихме специални поздравления от ФИФА за това, че сме една от първите федерации, завършили този процес, както и първата, която регистрира данните в реално време. Чрез FIFA Connect ще можем да проследяваме играчи, треньори, рефери, делегати, където и да са по света. Програмата залага на всеки в системата уникален FIFAID идентификатор, като този код е номер на дигиталния паспорт на лицето, носещ след себе си информацията и пълната му история".

Димитър Бербатов: Изисква се само малко търпение и смелост

Димитър Бербатов: Изисква се само малко търпение и смелост

Вижте какво написаха в страницата "Р-Еволюцията е тук" във Фейсбук