Старши-треньорът на лидера във Втора лига Царско село Никола Спасов отчете, че сега шампионатът е много по-силен, отколкото преди година, когато тимът му пак се бореше за промоция.

"Много съм доволен от представянето на отбора през есента. Всичко беше нормално, почти отлично. Разликата е добра, но ми се иска, а съм говорил в тази насока с футболистите, че трябва да започнем пролетта все едно нямаме тази преднина пред другите отбори. Искам да стартираме все едно сме от равни позиции. Все едно излизаме за второто полувреме при 0:0. Искам да няма отпускане, докато и на теория, и на практика не влезем в Първа лига като шампион", категоричен бе Спасов пред "Тема Спорт".

"Определено групата сега е по-силна, отколкото преди година, и мисля, че не откривам топлата вода. Видно е, че нивото е по-високо. Сега трябва да направим добра подготовка и солидна селекция. Разделихме се с петима и ще търсим да привлечем петима, които да са на по-високо ниво от освободените. Трябва да следим и конкурентите", добави специалистът.

Шеф в Царско село: Нормално е съдиите да грешат, важно е да не е преднамерено

Шеф в Царско село: Нормално е съдиите да грешат, важно е да не е преднамерено

"В някои мачове се вижда, че са по-притеснени от футболистите"