Сериозни промени се задават в Арда през зимата. По високите етажи на клуба не били доволни от управлението и най-вече представянето на кърджалийци от началото на сезона. Отборът е едва десети при прекъсването за националните отбори с 10 точки, дошли от 3 победи, 1 равенство и 2 загуби. Отборът има два мача по-малко - с Левски и ФК ЦСКА 1948.

Сред първите, които може да "изхвърчат", бил спортният директор Ивайло Петков, твърди "Тема Спорт". На него вече му бил вдигнат мерникът. Той все по-рядко се появявал в Кърджали и при отбора. Напоследък Петков имаше медийни изяви около интереса на ЦСКА към Станислав Иванов.

В зависимост от представянето до края на календарната година можело да има и промяна на треньорския пост. През пролетта Александър Тунчев се спаси благодарение на спечеленото седмо място и участието на баража за Лигата на конференциите срещу Левски на "Герена", който обаче бе загубен.

Сега амбициите на Арда са за място в първата шестица, но в ръководството не били обнадеждени и се очаквало от високо ниво да бъдат сведени кардинални решения през зимата.

Левски се насочва към млад български футболист за заместник на Жереми Петрис

Левски се насочва към млад български футболист за заместник на Жереми Петрис

Вижте кой е той