Старши-треньорът на Арда Стамен Белчев заяви, че тимът му може да си тръгне с актив от визитата на Левски в събота от 20:00 часа.

"Очаква ни тежък и труден мач срещу един от лидерите в групата. Левски е добре подготвен физически, агресивен е. Има треньор, който е доказан професионалист и си разбира от работата. Трябва да бъдем дисциплинирани и компактни и ако успеем да владеем трайно топката, мисля, че може да извлечем добър резултат за нас. Силата на сините е в колективните им действия. Може да изненадаме и ние Левски, както го направи Берое", каза наставникът пред Диема спорт и БНР.

"Мога да поставя добра оценка на представянето на Арда на половината на редовния сезон. Въпреки че аз не обичам да давам такива оценки. Не гледам и статистиката. Има неща, от които съм доволен, има и такива, от които не съм. Имаше добри мачове, които изиграхме. Такъв бе двубоят със Славия. Имаше и слаби като този с Дунав, който беше под очакванията ни като игра. Важно е да има постоянство в играта. Все още лъкатушим и не можем да налучкаме точния тон, в който трябва да бъдат повечето двубои", каза още Белчев.

Арда предлага нов договор на Иван Караджов

Арда предлага нов договор на Иван Караджов

Настоящият контракт на вратаря изтича през лятото