В събота (11.02.2017 година) в Централния военен клуб ще се проведе среща на членовете на Сдружение ФК ЦСКА 1948, на което всеки фен на отбора ще има възможност да заплати членски внос за 2017-а в размер на 50 лева, както и да стане част от собствениците на клуба.

ЦСКА 1948 към министър Дашева: Искаме стадион "Българска армия" за дългосрочно ползване!

ЦСКА 1948 към министър Дашева: Искаме стадион "Българска армия" за дългосрочно ползване!

Отборът настоява да приеме Люлин през март в Борисовата градина

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"СТАНИ СОБСТВЕНИК НА ЦСКА 1948!

Армейци,

на 11.02 (събота) от 14.30 часа в Централния военен клуб ще се проведе среща на членовете на Сдружение ФК ЦСКА 1948, на която ще имате възможност да заплатите членския си внос за 2017 година, който е в размер от 50 лева.

Всеки, който желае да се присъедини към нас, ще има тази възможност и ще може да се запознае с работата в клуба. Ние разчитаме на прозрачността и това е една от причините да организираме това мероприятие. Всички наши членове имат право на глас в Общото събрание, както и право на достъп до финансовия отчет.

ФК ЦСКА 1948 е отбор на феновете и имаме нужда от повече съсобственици, за да продължим да се развиваме. Само за половин година доказахме, че тази "луда" идея може да проработи и в българския футбол. Освен събирането на членски внос ще се проведе и дарителска кампания.

Стремим се да подхождаме с професионализъм във всяко едно отношение и в резултат на това подготовката и условията на работа в отбора не отстъпват на водещите клубове в България. Това изисква средства, които ние трябва да осигурим. Финансовата част на нещата обаче далеч не е единствената причина да търсим нови съмишленици. Колкото повече расте нашата общност, толкова по-силен ще става и самият клуб.

Всеки, който споделя нашите ценности, е добре дошъл да помага с предложения, идеи, знания и умения.

Очакваме Ви!"