Отборите на Берое и Черно море се изправят един срещу друг в двубой от плейофната фаза на Първа лига.

Статистиката показва, че силите на двата тима са доста изравнени. Берое има 30 победи, докато "Моряците" са с 33, а 28 срещи са завършили наравно. В редовния сезон мачът във Варна приключи без голове и без победител, докато ответната среща в Стара Загора бе спечелена от гостите с 1:0.

Български национал напуска Черно море?

Български национал напуска Черно море?

Договорът на Ради Василев няма да бъде подновен

Треньорът на домакините Александър Томаш има доста проблеми с окомплектоването на състава. Вандерсон, Владимир Гаджев и Георги Ангелов са контузени, а Ерол Алкан е наказан. Ветеранът Мартин Камбуров пък е с вирус и също не е ясно дали ще може да играе.

Илиан Илиев: Познавам обстановката в Берое, ще ни е трудно

Илиан Илиев: Познавам обстановката в Берое, ще ни е трудно

"Нямаме драми със съдийското назначение"

Черно море ще бъде единствено без наказания Радослав Василев. Илиан Илиев вероятно ще заложи на Дюлгеров под рамката, а пред него в защита ще действат Станчев, Димов, Генев и Панов. Андраде и Панайотов ще бъдат дефанзивните халфове, а Ндонгала и Минчев ще започнат на крилата. В атака ще бъде Жоржиньо, а зад гърба му ще го подкрепя Илиев.

Главен съдия на срещата е Петър Костадинов, с помощници Георги Дойнов и Красимир Атанасов. Делегат на БФС е Румен Михайлов, а работата на реферите зорко ще следи Константин Писков.

Кадровите проблеми за Александър Томаш и Берое продължават

Кадровите проблеми за Александър Томаш и Берое продължават

Мартин Камбуров и Педро Еуженио също са под въпрос за мача с Черно море