Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че познава добре обстановката в Берое и е наясно, че на тима му предстои тежко гостуване в неделя. Илиев бе начело на заралии на два пъти (2006/07 и 2008/12), като спечели Купата на България през 2010 година.

"Чака ни тежък мач, както всички в първата шестица. Ще е здрава битка. Берое разполага с добър отбор и опитни изпълнители. Трябва да сме дисциплинирани, както във всички мачове. Познавам обстановката в Берое, ще ни е трудно", категоричен бе Илиев пред "Тема Спорт".

Относно назначението на Петър Костадинов за съдия на двубоя под Аязмото специалистът заяви: "Няма драми, няма проблем. Няма да говорим като други, които преди мач само това коментират. Вкарва се излишно напрежение", категоричен бе Илиан.

За битката за четвъртото място, което, ако ЦСКА спечели купата, може да даде право на бараж за Лига Европа срещу седмия, наставникът каза: "Ние излизаме за победа във всеки мач, а на кое място ще завършим, ще гледаме до края".

Илиев обяви, че вече е започнал работа по селекцията. На първо време варненци ще видят кои играчи ще останат в тима. "Има няколко човека с изтичащи договори и ще започнем преговори за подновяването им".

Групата на Черно море за гостуването на Берое

Групата на Черно море за гостуването на Берое

От нея заради наказание отпаднаха Радослав Василев, както Мехди Фенуш и Юго Кононго