Пламен Константинов продължава да настоява, че няма вина за скандала с либерото Владислав Иванов-Лимона. На пресконференция селекционерът каза, че напрежението е изкуствено и ситуацията трябва да бъде третирана като при война.

Волейболните национали загубиха от Египет с 1:3

"Лъвовете" загубиха от Египет с 1:3

Мондиал 2018 стартира в неделя

"В мирно време кой воюва - воюват спортистите. Правилата са много близки до военните, езикът е по-остър. Това, което не звучи добре като взаимоотношения на хората от БАН не означава, че са лоши взаимоотношения. Същият този господин щеше да е разстрелян във военно време.

Групата ни е интересна, три-четири отбора сме близки като ниво. Най-изявен отбор е Полша, но не трябва да се подценява Иран - отбор с постоянно класиране сред най-добрите, спечелиха Азиатските игри в събота.

Засега всичко върви нормално, подготвяме се във Варна последните 25 дни, условията са отлични", каза Константинов. Неговите притеснения са, да не се получат травми в последния момент.

Пълна програма на БНТ за излъчване на срещите от Световното първенство по волейбол

Пълна програма на БНТ за излъчване на срещите от Световното първенство по волейбол

Телевизията си запазва правото за промени в зависимост от участието на българския национален отбор след първата групова фаза