Новите попълнения на ФК ЦСКА 1948 - Деян Лозев, Емил Мартинов и Крум Стоянов, говориха пред официалния сайт на клуба. Триото вече се готви под ръководството на Николай Киров. 

Лозев сподели как се чувства в новата обстановка и заяви как ще се опита да помогне на отбора: "Чувствам се радостен, че съм тук. Първите ми впечатления от отбора са добри и виждам, че всичко е на много високо ниво. Винаги амбициите трябва да са високи, личните амбиции също. Трябва да се развиваме и като футболисти, и като отбор. Младите са бъдещето на българския футбол. Тука има доста перспективни играчи, така че определено ще стане сплав между опитни и млади играчи. Миналата кампания беше доста силна за ЦСКА 1948. През тази година има спад в играта, но смятам, че тези неща ще се променят. Само с Галин Иванов сме се засичали в националния отбор. С другите сме играли един срещу друг. Николай Киров умее да работи с млади играчи, а тука са доста, така че нямам какво друго да кажа. Визитката му говори достатъчно. Пожелавам си да съм жив и здрав. Дано да имаме много успехи с ЦСКА 1948 и нека феновете да идват и да ни подкрепят всеки мач".

"Надявам се да постигнем нещата, които ЦСКА 1948 заслужава. Ще се влагаме в тренировките и мачовете, както сме го правили досега. Отборът има доста млади футболисти, както и опитни. Надявам се да направим сплав и да постигнем целите. През изминалия сезон ЦСКА 1948 беше един от най-качествените в Първа лига. Доста добри резултати за отбор, който току-що влиза в елита. Миналата кампания беше доста силна за ЦСКА 1948. През тази година има спад в играта, но смятам, че тези неща ще се променят. С Николай Киров работихме доста добре в Арда. Надявам се това нещо да го предадем и тук. Работата се вижда на терена какво сме постигнали. Феновете да са търпеливи и да знаят, че ще дадем всичко от себе си и се надявам да носим само победи", каза Емил Мартинов.

Крум Стоянов, от своя страна, допълни: "Идвам да работим и да постигнем успехи. Дай боже ЦСКА 1948 да тръгне нагоре. Амбициите са едни - да расте отборът и да побеждава във всеки мач. Имат доста големи качества младите. Дай боже да работят колкото се може повече, да се развиват и да помогнат на отбора да побеждава. Засичал съм се с повечето момчета. Първо на терена сме играли един срещу друг. С Жорката сме били в Берое. С Галин съм се засичал в националния отбор, така че с повечето няма да имам проблем с адаптацията. Много добър специалист е Николай Киров. Фактите говорят. Треньор №1 на 2020 година е. Аз няма какво да кажа за него. Феновете трябва да имат търпение и да подкрепят отбор, защото това ще е нужно, за да постигнем по-добри резултати. Дано в края на първенството да се поздравим с максимално добро класиране.

От ФК ЦСКА 1948 излязоха с официална позиция за допинг скандала

От ФК ЦСКА 1948 излязоха с официална позиция за допинг скандала

Вижте какво написаха "червените"