Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, даде традиционната си пресконференцията преди сблъсъка с Левски в събота. Той заяви, че очаква интересен двубой и че отборът му е подготвен добре.

"Доволен съм от отбора, тренировъчния процес и това, което показваме в мачовете. Логично е да печелим точки. Искам да играем добре и като домакини и като гости. Утре започва втората половина на първенството, играем срещу Левски - отбор претендент за титлата. Ще отидем с настроение и желание, за да постигнем това, което искаме да постигнем", сподели Любослав Пенев на брифинга си преди срещата с Левски на стадион "Георги Аспарухов".

"Те имат добър състав и всеки играч може да ни създаде проблеми. Ние конкретно се готвим за този съперник. Очаквам много добър мач с добър футбол, динамика, единоборства. Двата отбора играят по различен начин, но това е интересното. Факт е, че се опитаме да играем нападателно. Ще се срещнат два отбора, които искат да имат инициативата в мача и затова казвам, че ще бъде интересно", каза още специалистът.

Даниел Наумов за мача с Левски: Един срещу друг се изправят може би двата най-добри отбора в елита

Даниел Наумов за мача с Левски: Един срещу друг се изправят може би двата най-добри отбора в елита

Той сподели очакванията си за мача

Бих дал една висока оценка за играчите и тяхното представяне през първата половина от шампионата. Вярвам и съм убеден, че могат повече, защото вече ги познавам. Могат да играят още по-добре и да дават повече от своите възможности, което е много важно.

Пенев: Не знам кой ще е съдия утре! Кашай е само буфер, след него ще има Кашай-2, Кашай-3...

Пенев: Не знам кой ще е съдия утре! Кашай е само буфер, след него ще има Кашай-2, Кашай-3...

Не само аз, много отбори имат претенции към съдиите и към "катафалката"

Това, което показваш на терена се отразява и в статистиката. Тя не е най важната, тя може да ти добави информация, да ти помогне в някои неща да ги вземеш предвид, но в никакъв случай не е най-важното. Футболът е практика и най-важните неща стават на терена. Нямаме контузени футболисти. Обичам такъв тип мачове. Това са дербита, Левски играе домакин, ще бъде подкрепян от феновете си и това е нормално. За нас е поредното изпитание. Разполагаме с добри футболисти .Пейката ни не е къса в никакъв случай. Аз искам да надграждаме във всеки един трансферен прозорец. Това е един процес, който аз като треньор искам", продължи Пенев.