Вратарят на ЦСКА 1948 - Даниел Наумов, сподели какво очаква от двубоя с Левски пред "Мач Телеграф". Стражът изрази мнение, че "сините" не се намират в криза, а победата на "червените" над съперника в първия кръг от първенството е дала тласък на отбора.

Дани, предстои много интересен и важен двубой за вас срещу Левски. Какви са ти очакванията?

- Очаквам най-вече едно добро представяне от наша страна и един добър резултат за нас. Стремим се да бъдем на някоя от челните позиции в класирането. Естествено, изправяме се срещу много добър съперник. Левски е доста стойностен отбор. Един срещу друг се изправят вероятно двамата най-добри треньори в България и може би и двата най-добри тима в елита. Очаквам да стане хубав мач и ние да излезем като победители и да се представим на нужното ниво.

Успяхте да победите Левски в първата среща за сезона с 1:0. Сега успяхте ли да се запознаете техните силни и слаби страни?

- Да, това е работа на нашия щаб, но не искам да издавам нищо от кухнята.

Левски като, че ли се намира в лека криза от към резултати, може ли вие да я задълбочите и знаете ли как да го направите?

- Ние сме се фокусирали върху себе си. Честно казано не мисля, че "сините" се намират в криза, следим тяхното представяне. Близко са до нас в класирането и игрово са доста добър отбор. Мисля, че ще се получи един равностоен и стойностен мач, ще видим какво ще стане по време на самия двубой.

ФК ЦСКА 1948 се подсилва с играч от Серия "Б"

ФК ЦСКА 1948 се подсилва с играч от Серия "Б"

Бил е одобрен от Любослав Пенев