Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, отново коментира съдийството в efbet Лига. Той отново подчерта, че трябват сериозни промени и определи шефа на съдиите Виктор Кашай като "буфер".

Не гледам какви са съдийските наряди. Дори не знам кой ще ни свири утре. Това не ме интересува. Важно е отборът да тренира добре и да изиграе един силен мач. Само си говорим за съдиите и нищо. Трябват действия! Искам човека да бъде безпристрастен и да бъде в полза на футбола. Искам да се виждат промените. Кашай не виждам да е взел важно решение свързано със съдийството. Може и да съм пропуснал.

Любо Пенев преди мача на "Герена": Излизаме срещу претендент за титлата, обичам такива дербита

Любо Пенев преди мача на "Герена": Излизаме срещу претендент за титлата, обичам такива дербита

"За нас е поредното изпитание"

Не само аз, много отбори имат претенции към съдиите и към "катафалката" с компютрите и изкривените линии. Кашай ще е поредният буфер. Колко шефове на съдии изгоряха преди това? Много! След това ще има Кашай-2, Кашай-3 и т.н. Има един добър чадър и нещата се движат по начин, по който им изнася. Аз съм ЗА футбола!

По този начин на ръководене на мачовете това няма как да се случи. Нека по-подготвеният да спечели, но без аванти и побутване. Кашай не е виновник, той е поредният буфер. Обединяваме се на приказки, но какво се променя? Редно е да бъде добър съдия с доказани качества. Човек, който се е доказал в подобен тип двубои.

Винаги съм бил оптимист, че нещата ще се оправят. Опитах се да направя тази промяна преди 3-4 години, но държавата не позволи. Трябва да има промяна! Задължително! Това, което се случва в продължение на повече от десетилетие, не е нормално. Ние затъваме все повече и повече", заяви Ел Голеадор.