Халфът на националния отбор и ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев разкри, че е водил разговори за трансфер в Лудогорец. Той призна, че е бил пред отказване от футбола заради контузиите, които го мъчеха в последните години. 

"Изиграхме две контроли срещу добри противници, които ще играят на европейското първенство. Има лека горчилка от мача с Русия (б.а. 0:1 след късна дузпа). Можехме да вземем и позитивен резултат. Леко сме уморени, но се надявам срещу отбор като Франция да изглеждаме добре и да се представим на ниво", каза Чочев пред "Спортал". 

Лудогорец уреди Ивайло Чочев от ФК ЦСКА 1948

Селекцията в Лудогорец продължава в пълна сила, "орлите" уредиха роден национал

Ивайло Чочев е сигурно ново попълнение на шампионите

"Усмихнат съм, защото само допреди няколко месеца не се знаеше дали ще мога да играя въобще футбол заради операциите. Сега всеки мач за мен е като подарък. Благодаря на треньора за доверието. Момчетата в отбора са прекрасни и добри футболисти и настроението е хубаво. В един кратък период направих три операции, болките в коляното не отминаваха и ми минаваше мисъл за отказване. Така се стигна до заминаването ми за Барселона със съдействието на БФС. Сега се чувствам добре и искам да благодаря много на доктора, който ме оперира.  Искам благодаря и на ръководството на ЦСКА 1948, че ме взе в труден момент. Поеха риск с мен. Надявам се, че съм им се отблагодарил с представянето си на терена през последните три месеца. Направихме добри резултати, това е отбор с млади футболисти и се надявам през следващия сезон да се представим още по-добре".

"Да, има интерес от Лудогорец, както и запитвания от чужбина. Разговарял съм с Лудогорец. Може би в близките дни ще има повече яснота за моето бъдеще", заяви Чочев.

Франция - България 3:0 (Развой на срещата по минути)

Франция - България 3:0 (Развой на срещата по минути)

Проследете срещата на живо тук