Никола Спасов коментира подготовката на футболистите на Царско село по време на извънредното положение в страната.

"Аз съм си в София, хубаво е, че имам наблизо паркове, за да излизам по малко, когато няма хора. Разходките ме спасяват донякъде.

Снимка 448866

Източник: LAP.bg

Нямаше как да не спрем тренировки. Поддържам контакт с играчите. Чужденците са настанени в комплекса. Дали сме индивидуални програми за подготовка на всички играчи. Всеки прави нещо, но не може да се разчита на това, като го няма контрола отблизо.

Стойне Манолов за съдийския скандал: Аз не назначавам никого

Стойне Манолов за съдийския скандал: Аз не назначавам никого

"Вижте, има много по-големи проблеми да се решават, отколкото кой ще свири мача Царско село - Славия"

Със сигурност всички играчи, не само нашите, ще изпаднат от форма. В това отношение положението е еднакво за всички отбори. Важно е обаче здравето и да се запази нужното спокойствие, нека всички да направим така, че да се спазват предписаните мерки.

Снимка 420993

Източник: LAP.bg

Няма как да не се отрази всичко случващо се върху финансовото положение на клубовете. Без значение по-малките или по-големите, засегнати ще са всички. Но пък ние от какво точно изкарвахме пари досега, като се замисли човек? От продажбата на билети ли, от фенартикули ли? Публика на стадиона нямат и големите клубове. В понеделник чакаме срещата в БФС, за да видим как ще се процедира", завърши Спасов пред "Тема: Спорт".