Президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков получи специално признание от Организацията на евреите в България "Шалом", еврейската спортна организация "Макаби" (София) и Европейската макабейска конфедерация.

Юрий Алкалай и Йоско Молхов връчиха от името на трите организации благодарствен плакет на ръководителя на българския тенис за отличната съвместна работа и отличното провеждане на тенис турнири, част от веригата на Европейската макабейска конфедерация, на Националния ОББ тенис център.

Каролине Возняцки не доигра мача си срещу Даниел Колинс в Рим

Каролине Возняцки не доигра мача си срещу Даниел Колинс в Рим

За втора поредна седмица датчанката се отказва в двубой от първия кръг на голям турнир

Последният Maccabi Bulgaria Tennis Clasic се проведе през октомври 2018 г.

"В тенис турнирите от веригата взеха участие представители от Англия, Шотландия, Германия, Испания, Полша и Словакия. В България вече проведохме три издания на турнира и ще продължаваме да разчитаме на партньорството и професионализма на Българската федерация по тенис.

От името на Европейската макабейска конфедерация поздравявам Стефан Цветков за вложените огромни усилия за развитието на българския тенис. Пожелавам му много бъдещи успехи като ръководител, имащ визия и възможности да подобрява не само българския, но и световния спорт", заяви Юрий Алкалай.

Следващото голямо събитие, което ще бъде организирано съвместно, е Балканско макабейско първенство, като трите организации и Българската федерация по тенис имат и още сериозни планове за бъдещо сътрудничество.

Давид Гофен обърна Стан Вавринка, Ник Кириос направи шоу срещу Даниил Медведев

Давид Гофен обърна Стан Вавринка, Ник Кириос направи шоу срещу Даниил Медведев

Австралиецът показа изключителна игра на сервис