След като в последните дни Новак Джокович стана обект на сериозни критики заради организацията на демонстративния турнир "Адрия Тур", в негова защита се изказа Неманя Матич. Футболистът на Манчестър Юнайтед подкрепи своя сънародник и заяви, че много скоро всички критици ще се извиняват на Ноле.

"Виждам, че Новак Джокович е критикуван през последните дни, защото организира турнир в Белград, спазвайки разпоредбите на правителството на Сърбия, всичко бе по правилата и организирано на високо ниво", започна своето изявление Матич.

"Освен това, мишките излязоха от дупките си и си позволиха да критикуват световния №1, в тениса, но и в отношението си към всички хора в света. Но да не ти пука. Много скоро котката (да се чете Ноле) ще бъде на полето, а мишките в дупките си.

Турнирът беше страхотен и се надявам да се превърне в традиционен, защото нашият тенис го заслужава. Единственото нещо, за което обвинявам Новак, е, че се извини на мишките, които го критикуваха без причина. Не, Ноле. Те ще ти се извиняват - скоро", завърши емоционалното си изказване Неманя Матич.

Доминик Тийм изказа съжаление за случилото се на "Адрия Тур"

Доминик Тийм изказа съжаление за случилото се на "Адрия Тур"

Австриецът се е тествал пет пъти за коронавирус