Футболният общественик и популярен спортен привърженик Кирил Евтимов се срещна с легендарния тенисист Бьорн Борг в коридорите на лондонската зала "О2 Арена", където се провежда настоящето издание на Лейвър Къп.

66-годишният швед, който е притежател на 11 титли от Големия шлем, е ангажиран сериозно с турнира, тъй като е капитан на отбора на Европа, в който участват Каспер Рууд (Норвегия), Рафаел Надал (Испания), Стефанос Циципас (Гърция), Новак Джокович (Сърбия), Роджър Федерер (Швейцария) и Анди Мъри (Великобритания), а резерви са Матео Беретини (Италия) и Камерън Нори (Великобритания).

Снимка 588607

Източник: Кирил Евтимов

По време на разговора си с Евтимов, Бьорн Борг коментира и представянето на голямата звезда на българския тенис Григор Димитров. "Конкуренцията в световния тенис в момента е много тежка. Григор Димитров обаче не трябва да бъде отписван", заяви Борг пред популярния бургазлия. Освен с легендарния швед в зала "О2 Арена" Кирил Евтимов успя да се засече и с бившия американски тенисист Джим Къриър - притежател на четири титли от Големия шлем.

Григор Димитров ще участва турнира в Стокхолм през октомври редом до двама бивши шампиони

Григор Димитров ще участва турнира в Стокхолм през октомври редом до двама бивши шампиони

Той триумфира в турнира през 2013 година