Стана ясен основният сблъсък от програмата на бойната гала вечер TWINS MMA 8!

Атрактивното шоу ще се състои на 13.12, от 20:00 часа, в традиционната за проявите на организацията столична зала "Христо Ботев".

И този път на ринга ще се качат състезатели както от България, така и от чужбина.

Основната среща от файт картата на галата е в категория до 77 килограма. Ето кои са съперниците в нея, както и всички подробности за тях:

Росен Димитров срещу Христос Пласарис



Росен Димитров е трикратен световен шампион по бойно самбо. Европейски шампион в същия стил и в ръкопашен бой. Многократен шампион на България по джудо, самбо и бразилско жиу жицу. Треньор на националния отбор по бойно самбо, който на последното Световно първенство в Япония завоюва второ място в крайното отборно класиране. Има победи на професионалния ММА-ринг над редица големи имена. Участник е в многобройни международни мачове и гали, в едни от най-силните вериги в Европа. Близнака ще участва в титулярната си категория до 77кг в 3-рундов мач и ще се изправи срещу опонент от Гърция. Все още Димитров няма конкурент от България. За втори път той ще се изправи срещу състезател от южната ни съседка, както ви информирахме късно снощи.

Срещу него ще излезе опитният Христос Пласарис, който е обявен за най-добър ММА боец за 2013 на Гърция. Преди да започне с ММА, Христос е бил пет пъти шампион по вдигане на тежести на Северна Гърция, след това започва да се занимава с борба и граплинг, а в последствие преминава в ММА, където има 13 мача, от които 10 завършили с победа. Идва в София с голям треньорски щаб и двама съотборници, които също ще се бият на TWINS  ММА-8 .

Очаквайте съперниците и в последния мач, който противопоставя млади обещаващи бойци!

Ето и ВСИЧКИ потвърдени срещи до момента:

Антон Бранков срещу Стефан Петров (до 70кг)

Александър Илиев срещу Бранко Бабачев (до 77кг)

Павел Георгиев срещу Янко Борисов (до 77кг)

Лазар Тодев срещу Камен Георгиев (тежка категория)

Евагелос Харос срещу Валентин Бенишев (до 70кг)

Никола Дипчиков срещу Роберт Оганесян (до 84кг)