Най-популярната ММА организация в България - TWINS MMA започва годината повече от подобаващо, като ще зарадва феновете на смесените бойни изкуства в страната с 9-ата си поредна гала вечер.

Това ще се случи на фаталния 13-и март, от 20:00 часа, когато традиционната арена за провеждането на битките на мениджърска агенция TWINS MMA - столичната зала "Христо Ботев" ще приеме сблъсъците от първата за годината надпревара.

Вече бяха потвърдени три сблъсъка от програмата на турнира:

Тодор Тодоров срещу Борис Балев в категория до 66кг

Тихомир Благовестов срещу Пламен Бъчваров до 70кг

Бранко Бабачев срещу Александър Илиев до 77кг

Пред Topsport.bg пък организаторите разкриха нова важна подробност, като оповестиха, че и този път битките няма да минат без международно участие.

За момента имената на чужденците, които ще се качат на ринга в зала "Христо Ботев" се пазят в тайна.

Ако останат верни на традицията до момента, от TWINS MMA със сигурност са договорили битки с атрактивни и екзотични участници, които ще могат да премерят сили с българските бойци и да проверят докъде са стигнали в професионалното си развитие.

Едно е сигурно - нашите момчета знаят какво могат и почти без изключение успяват да оставят доста разочаровани гостите в страната ни, дръзнали да се качат на ринга.

В Topsport.bg очаквайте всички подробности около предстоящата гала вечер, както и всяка следваща потвърдена среща от състезанието!