Станаха ясни съперниците и в шестия сблъсък от програмата на седмата поредна бойна гала вечер, организирана от TWINS MMA.

Атрактивното шоу ще се състои на 02.10 в традиционната вече за серията надпревари зала "Христо Ботев".

На ринга в столицата един срещу друг ще се изправят Георгиос Цилидис и Валентин Бенишев. Битката е в категория до 70 килограма.

Ето и подробностите за двамата бойци:

Георгиос Цилидис е съотборник на Йоанис (опонент на Росен - Близнака на галата). Двамата гръцки бойци пристигат в България с президента на Гръцката федерация по събмишън граплинг. Георгиос има 30 професионални мача по кикбокс от които е спечелил 22. От няколко години участва и побеждава на граплинг състезания. Шампион на Гърция по аматьорски ММА. Има 5 професионални ММА мача.

Валентин Бенишев е роден в град Раднево с тегло от 70кг. и основен спорт борба, свободен стил. В момента е студент в Националната спортна академия „Васил Левски". На профи-ринга Валентин винаги демонстрира забележителна взривна сила. След титли по борба започва да се занимава с ММА. На Световното първенство за аматьори победният му път бе спрян от бъдещия шампион на планетата и то поради използване на забранен прийом - бъркане в окото. До момента на професионалния ринг има 7 професионални срещи и 7-те са завършвали с успех, като три от тези двубои са през тази година. Валенти е решен да продължи победната си серия. Тренира в Клуб „Сергей Косоротов", с главен треньор шампионът в тежка категория Борислав Иглев. За подготовката му помагат Камен Георгиев и Румен Димитров.

Обявените срещи до момента:

Бранко Бабанчев срещу Сурен Мелконян
Стоян Димитров срещу Анатоли Григоров

Симеон Димитров срещу Петьо Борисов

Тихомир Благовестов срещу Радослав Вартанянов
Росен Димитров - Йоанис Анагностополус

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С РОСЕН - БЛИЗНАКА ВИЖТЕ ТУК!

Очаквайте всички подробности по темата и всеки следващ потвърден сблъсък от TWINS MMA 7 в Topsport.bg!