Тази събота UFC се завръща в Европа. Шведският футболен стадион "Tele2 Arena" в Стокхолм ще бъде домакин на ММА гала вечерта "UFC on Fox: Gustafsson vs Johnson", с участието на Станислав Недков.

В главната среща на вечерта местният любимец Александър Густафсон ще излезе срещу Антъни Джонсън, за да определят следващия боец, който ще получи шанс да се опита да отнеме титлата на Джон Джоунс.

Преди тях ММА легендата Дан Хендерсън слиза в средната категория, за да се бие с Гегард Мусаси, а двама от най-силните борци Фил Дейвис и Раян Бейдър ще се бият в полутежката категория, пише boec.bg.

Най-значимият сблъсък за българската част от аудиторията, разбира се, ще бъде по време на предварителните двубои. В третата поред битка от схемата на предварителните срещи единственият българин с успехи в UFC - Станислав Недков се изправя след почти две години отсъствие срещу младия украински боец Никита Крилов.

Събитието ще се излъчва на живо в САЩ по Fox, което означава, че галата отново ще е доста късно в България.

В основните двубои, които започват в 03:00 часа, ще участват редица популярни бойци, сред които разбира се звездата на вечерта Александър Густафсон, Дан Хендерсън, Фил Дейвис, Акира Корасани, Антъни Джонсън и др.

Предварителните мачове ще стартират точно в полунощ, като именно в тази част от файт картата Недков се изправя срещу Никита Крилов.

Гала вечерта започва с подгряващите срещи, около 23:00 часа българско време.