Добрите каузи ни обединяват, карат ни да се замислим колко много имаме и доказват, че с нещо малко можем да накараме някой друг да се почувства по-добре.

Софийските Булдозери се впуснаха в приключение и организираха благотворителен турнир по американски флаг-футбол "Flag for Charity", който ще подкрепи сдружение "Русаля", което подпомага развитието на младите творчески таланти в училището по изкуства и занаяти "Димитър Екимов" в с. Русаля.

Събитието ще бъде проведено тази събота (09.06) на стадион "Академика", София, като ще стартира от 12:00ч. и ще продължи до 18:30ч. Минималната такса за участие е 12лв.

Всеки, който проявява желание да се присъедини към благородната идея и да прекара един ден из света на американския футбол, може да попълни формуляра и да закупи билети от тук:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6-bPhQnGU7Wzny96nPzwIyGnpXGOUSTaUSDH6qFWWxjUuqA/viewform

Спонсорите на събитието ще предлагат освежителни напитки на всички присъстващи, а момчетата от отборите ще изиграят няколко мача, с които да запознаят аудиторията повече със спорта американски флаг-футбол. На събитието ще присъстват и децата от творческото училище, като всеки, който иска да се запознае, ще има възможността да разбере от самите тях повече за тяхното обучение и растеж в сферата на изкуството.

Повече информация около събитието и каузата можете да научите тук: https://www.facebook.com/events/1922783268021524/?active_tab=about.

Коки постигна напредък, но има нужда от нови средства за вливане на стволови клетки

Коки постигна напредък, но има нужда от нови средства за вливане на стволови клетки

Процесът на хелиране беше успешен