Целта на Спартак (Варна) е да се завърне в елита. Дали сега, дали през другия сезон, ще видим. Ние вече имаме изграден стил на игра и всичко зависи от нас. Ако поддържаме постоянно добро игрово ниво и продължаваме да побеждаваме, нещата ще се получават. Дано успеем да се завърнем при майсторите, тъй като ще зарадваме много хора.

Това каза за "Петел" треньорът на Спартак - Васил Петров след победата с 2:1 над Левски (Лом).

"Срещу Лом се получи труден мач. Допуснахме ранен гол и не можахме да го върнем до края на първото полувреме, тъй като направихме пропуски. Но аз вярвах в победата и това казах на почивката на играчите: да продължат да играят по същия начин, да са агресивни и да търсят гола.

"Футболистите, които пуснах като смени, бяха много мотивирани и с нагласата да направят пълен обрат. Радвам се, че се получи. Във футбола не винаги можещ да отбележиш колкото се може по-рано гол, когато имаш положения, но е хубаво, ако запазваш спокойствие и продължаваш да играеш по един и същи начин, след като изоставаш в резултата. Ние вярвахме, че ще вкараме, вярвахме в обрата и не за първи път го направихме този полусезон, каза още Петров. Бяхме и изнервени заради недобрия терен. Искахме да свалим топката ниско долу, искахме да правим неща, които тренираме, но теренът не позволи това и изравни силите.

Трябва по най-бързия начин да подобрим състоянието на тревното покритие, ако искаме да играем така както можем, коментира наставникът на спартаклии. Цветан Илиев получи удар в главата от главата на съперник и аркада. Лекарят искаше смяна, докато му оказваше помощ край тъча, но след като му спряха кръвта край окото", той продължи.

Нова победа за Спартак (Вн) във Втора лига

Нова победа за Спартак (Вн) във Втора лига

Обрат за "соколите" срещу Левски (Лом)