Телевизионният канал на Реал (Мадрид) анализира снощното поражение от Атлетико (Мадрид), в което имаше много оплаквания от рефера Хавиер Алберола Рохас. Реал загуби с 1:3 като гост от градския си съперник Атлетико, а след мача "белите" изразиха претенции към рефера Хавиер Алберола Рохас.

Телевизионният канал на Реал (Мадрид), който е официалният канал на клуба, подчерта три големи грешки.

Гризман след боя над Реал (Мадрид): Деца, утре отидете на училище с фланелка на Атлетико

Гризман след боя над Реал (Мадрид): Деца, утре отидете на училище с фланелка на Атлетико

Настроението след победата бе на ниво

Първо - те смятат, че е имало нарушение на Ермосо срещу Белингам в началото на мача, след което Алваро Мората вкара за 1:0.

Второ - че голът на Камавинга за 2:2 в края на първото полувреме не е трябвало да бъде отменен, тъй като Рудигер, въпреки че беше в засада, не влияе на играта.

Третата претенция е, че Атлетико (Мадрид) е трябвало да играе второто полувреме с играч по-малко, след лошо влизане на Хименес срещу Белингам. От Реал твърдят, че тази ситуация е била за чист червен картон.

Атлетико - Реал (Мадрид) 3:1 в Ла Лига

Атлетико разби на пух и прах мита за непобедимия през този сезон Реал

Грешна стъпка за "кралете"

"Тези огромни грешки се правят срещу Реал Мадрид през цялото време. Да не забравяме, този съдия е един от тези, които са ползвали услугите на сина на Енрикес Негрейра. Въпреки че съдът говори за системна корупция, тези съдии продължават да раздават правосъдие. Това е срамно, скандал! Три момента напълно промениха изхода на мача", се казва в анализа на Real Madrid TV.