Марсело коментира победата на Реал (Мадрид) над Атлетик Билбао в двубоя между двата тима от 33-ия кръг на Ла Лига. Ето какво довери защитникът на "кралете":

"Краят на сезона ще е труден, защото не играем за нищо. Но трябва да сме мотивирани на най-високо ниво във всеки мач. Първата част бе много трудно. Втората не ни костваше толкова усилия, колкото първата.

Всички знаем за качествата на Бензема. Той е един от лидерите на отбора. Радвам се много на неговите голове. Нуждаехме се от тях и от победата. Привършваме една много тежка и болезнена кампания. Трябва обаче да продължим напред - трябва да играем за емблемата. За Реал.

Аз лично съм много концентриран в отбора. Всичко, което се случи през този сезон, не ме е афектирало толкова много. Продължих да работя, да помагам на своите колеги, независимо дали играя, или не. Всички знаят, че в момента съм щастлив и го показвам на тренировките, както и когато съм на терена в мачовете. Щастлив съм да нося тази тениска. Мадрид е моят дом - който ме познава, го знае".

Реал (Мадрид) победи Атлетик (Билбао) с 3:0

Френският маестро на Реал (Мадрид) отново вдигна на крака публиката на "Бернабеу"

Хеттрик на Бензема