Феновете на Пари Сен Жермен не останаха никак доволни от представянето на клуба в Шампионската лига, където "принцовете" допуснаха сензационно отпадане от Манчестър Юнайтед на осминафиналите.

Поради този факт, ултрасите потърсиха сметка на своите любимци със специална декларация. Ето какво пише в нея:

"Вече веднъж изстрадахме исторически срам от почти същите участници преди две години срещу Барселона. И ето ни отново, ние и нашият ПСЖ сме пак посмешището на цяла Европа. За вярната подкрепа и нестихващ ентусиазъм по трибуните, вие отново ни се отблагодарявате със срам и презрение".

"Ние, феновете на Пари Сен Жермен, оставаме винаги лоялни към клуба. И ние, същите тези фенове, заслужаваме нещо повече от една дузина нещастни златотърсачи, които се интересуват само от парите си, отколкото да защитават клубната емблема".

"Ние не приемаме повече да петните цветовете на фланелката и да срамите нас и града ни с жалкото си поведение. Не искаме да провокираме омраза с тази декларация, но искаме от вас или да си купите та**ци, или да се шиб**е веднъж завинаги", написаха гневните привърженици на парижани след поредния срам, който им се наложи да изживеят.

И бъдещето на президента на ПСЖ вече не е сигурно

И бъдещето на президента на ПСЖ вече не е сигурно

Емирът на Катар Тамим бин Хамад ал-Тани ще проведе лична среща с Ал-Хелаифи