Официална тениска на Левски от сезон 2018/19, ще бъде разиграна на търг в подкрепа на малкия Никола, който се бори с тежката диагноза спинална мускулна атрофия. Екипът, размер L, е подписан лично от Давид Яблонски, който без никакво колебание откликна на молбата да отдели няколко минути за да остави автограф върху тениската.

Началната цена е символична - 72.28 лева. 72 лева е цената на тениската в магазина, а 28-те стотинки символизират номера на Давид, който след края на този сезон няма да играе за "сините" и ще продължи своята кариера на друго място.

Началото на търга бе дадено днес в 14.10 часа в социалната мрежа "Фейсбук", а наддаването ще продължи до 14:10 часа на 6 май. Човекът, дал най-висока цена до насрочената дата, печели търга. До момента тя е 210 лева, предложени от националната ни състезателка по шорттрек Зорница Пенчева, която е страхотен почитател на Левски.

Цялата сума от продажбата на тениската ще бъде дарена за лечението на 6-годишния малчуган от организаторите на благотворителния турнир "Мечтаем с Никола". Иначе записването за турнира приключи. Можете обаче да помогнете чрез дарителската сметка, чрез сметката в Helpkarma, или да дойдете в деня на турнира на място и да дарите в урната! Всеки един лев е от значение, пише в съобщението.

Турнирът ще се проведе от 10.00 часа на 11 май в "Спортна Зона-Изток".

Ще има осигурено място за игра на джитбол! Всяка една игра на джитбол ще струва 5 лева на човек, като в тези 5 лева ще има включена бира "Пиринско /Загорка/" от 500 мл.

Всеки, който желае да помогне по друг начин на Никола, може да го направи по следните начини:

BG76UBBS80021045961530

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Миглена Николаева Брайнова

Основание: Дарение за Никола

Линк към HELPKARMA!

На благотворителен търг: Продават топки с автографи на тенис звезди в подкрепа на болно дете от Плевен

На благотворителен търг: Продават топки с автографи на тенис звезди в подкрепа на болно дете от Плевен

За животоспасяваща операция са необходими 25 000 евро