Членът на Изпълнителния комитет на БФС и президент на Славия - Венцеслав Стефанов, се чуди защо всички смятат, че националният ни отбор има нов селекционер в лицето на Георги Дерменджиев. Самият специалист вече разкри, че се е разбрал за поста. Преди това за неговото назначение говори и Йордан Лечков. Явно в Изпълкома пак си играят на "развален телефон"...

Снимка 263934

Източник: LAP.bg

"Чудя се защо всички сайтове обявиха Дерменджиев за селекционер на националния отбор! Лечков няма как еднолично да вземе такова решение. Утре има Изпълком, на който трябва да се реши. Аз като член на Изпълкома съм твърдо против Гошо Дерменджиев да води националния отбор. Още поне 3-4 мои колеги са против, но не искам да им споменавам сега имената. Как така Лечков го обяви, а Дерменджиев го потвърди?!

Какво постигна Дерменджиев извън Лудогорец, където имаше футболисти за милиони и разликата с другите отбори е голяма. Магаре да вържеш там, и то ще стане шампион. И ние такъв провалил се треньор, го слагаме начело на България. Има други кандидати! Вземете например Ясен Петров, той постигна добри неща в Китай. Николай Киров...

Откъде накъде ще е Дерменджиев?! Футболистите ще заспят, докато той им говори на разбора. Не е сериозно това. Да беше останал Краси Балъков по-добре. Стига сте вдигали скелети разни. Херо, Меро, Неро, трябват нови имена.

Снимка 240660

Източник: LAP.bg

Лечков като какъв го обявява?! Изпълкомът решава, а Михаил Касабов е президент и има последната дума. Боби Михайлов винаги се допитваше до нас, никога не е избирал селекционера еднолично. Тук говорим за бъдещето на българския футбол. Това е националният отбор, това не е шега. Не може като котка да заметем с опашката зад нас, след нас и потоп. Това е смешно", каза Стефанов пред "Спортал".

Георги Дерменджиев начело на България - удачният избор или хаотично решение?

Георги Дерменджиев начело на България - удачният избор или хаотично решение?

Край на немските възпитаници и приказките за ютията