Натурализираният хърватин Игор Томашич бе доволен след победата с 2:1 над Беларус. Бранителят сподели, че "трикольорите" ще играят мач за мач и ще гонят голямата цел - класиране на Евро 2008.

"Не смятам, че играхме много по-различно, отколкото в Минск, но този път получихме ранен гол и затова мачът ни стана труден. Добре е, че изравнихме сравнително бързо.

Взехме много важна победа. Сега ще играем мач за мач и трябва да печелим срещу всеки, ако искаме да играем на европейското първенство, което е нашата голяма цел. Няма значение кой ще е треньор. Всички футболисти трябва да се раздават във всеки мач. Благодарен съм на феновете, които въпреки дъжда дойдоха на стадиона и ни подкрепяха през цялата среща", каза Томашич.Христо Йовов срещу Беларус

Съотборникът му в Левски Христо Йовов сподели, че националите ни са били уморени, а и при тежкия терен е било трудно да се играе футбол.

"Умората си каза думата. Доста сили хвърлихме. Днес теренът беше доста тежък. Хубавото е, че всичко свърши добре. Един тежък сезон за всички ни приключи. Доста умора имаше. Хубавото е, че успяхме да обърнем мача и спечелихме трите точки.

Не е наша работа кой ще е треньорът. Ние сме обикновени изпълнители и нашите работодатели ще се справят с това. Добре се представихме и се надявам да дойде добър и зрял треньор, който да продължи работата", каза Йовов (на малката снимка).