Бившият капитан на националния ни отбор по футбол - Ивелин Попов призна, че ако не е била тежката му контузия, то почти сигурно е щял да се завърне в тима за плейофния бараж срещу Унгария. Това призна самият той пред колегите от dsport. Eто какво още каза той:

"Добре съм, всичко върви по план - възстановявам се. Чувам се с всички от националния отбор и треньорския щаб постоянно. Най-важното е момчетата да излязат и да играят без страх. В тима има играчи с качества и характер и са длъжни да го покажат. Тази година 2 отбора участват в Лига Европа, дай Боже да се класираме и на голям форум - да се възроди българския футбол, спорт.

И преди да се откажа опцията с баража я имаше. Имахме много разговори с Георги Дерменджиев и с други хора. Имаше вариант да се върна и да помогна. Нека момчетата да изиграят хубаво този мач. Дай Боже и следващия. Има много време до европейското първенство, ще поговорим пак по тази тема. Мен лично ми се иска героят довечера да е Тодор Неделев. Много го харесвам, като футболист и човек. Дай Боже да покаже своята магия. Сутринта се чухме и той ми каза: "Брат, усещам, че нещата ще завършат добре", каза Попов.

Попето към "лъвовете": Играйте за вашата чест и тази на родителите ви!

Попето към "лъвовете": Играйте за вашата чест и тази на родителите ви!

"Днес е важен ден за всички нас"