Христо Бонев даде мнението си за предстоящия мач с Кипър в Лигата на нациите, който е днес на националния стадион "Васил Левски". България е на първо място в групата с пълен актив от 6 точки след два мача.

"В последните години кипърският футбол, най-вече на клубно ниво, се представя доста по-добре спрямо това, което беше преди 15-20 лета. Това се дължи най-вече на чужденците, които играят в тамошните отбори. Някои от тях бяха и натурализирани за националния им отбор. Покрай тях израснаха и много добри млади кипърски футболисти. Затова нашите момчета трябва да имат едно наум с противника и да не го подценяват по никакъв начин. Трябва да се раздадат на сто процента, за да не съжаляват след мача", коментира Бонев пред "Тема Спорт".

"Лигата на нациите дава добра възможност за класиране на европейското първенство и трябва максимално да се възползваме от турнира. Краката обаче трябва да се простират според чергата. Ние още сме много далеч от големия европейски футбол и затова привържениците не бива да имат и чак толкова големи очаквания. Бавно и полека вървим нагоре", добави Зума.

Петър Хубчев: Пак не обещавам нищо, очакванията са големи

Петър Хубчев: Пак не обещавам нищо, очакванията са големи

"Не съм готов с титулярния състав за утре"