От 10:00 ч. днес касите на стадион "Васил Левски" са отворени за всички, желаещи да закупят билети за предстоящите футболни срещи на националния отбор - световната квалификация срещу Литва от 19:00 ч. в неделя (05.09.2021 г.) и приятелския мач срещу тима на Грузия от 19:30 ч. на 08.09.2021 г. Касите ще бъдат с работно време от 10:00 ч. до 19:00 ч. всеки ден до 08.09.2021 г.

Феновете на "лъвовете" имат възможност да се сдобият с билети от всички офиси на EasyPay в страната.

Италия и България завършиха наравно 1:1 в квалификация за Световното първенство

Браво, момчета! България взе точка от непобедимия европейски шампион Италия!

Геройско равенство на "лъвовете" с европейския шампион

Цените на билетите за предстоящите два мача са както следва:

Сектор А - 24 лв.

Сектор В - 15 лв.

Сектори Б и Г - 12 лв.

ВИП сектор - 200 лв.

Българският футболен съюз подчертава, че въпреки 20-процентното облагане на билетите за спортни състезания, БФС запазва установената си ценова политика, като всички билети са с включен в цената ДДС.

Предвид епидемиологичната обстановка в страната, БФС призовава зрителите да спазват указанията за минимална дистанция помежду си, да носят предпазни маски през цялата продължителност на срещите и да спазват конкретните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или разпоредбите на българските здравни власти, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните:

НЕ следва да посещават стадиона и задължително трябва да уведомят местните здравни власти за инструкции в случай, че изпитват симптоми, типични за COVID-19.

НЕ следва да посещават стадионa в случай, че са дали положителна проба за COVID-19 в предишните 14 дни или са били в контакт с доказано заразени лица.

Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани с пандемичната ситуация.

Следва да информират местните здравни власти и организаторите на мача при положителен тест за COVID-19 в 14-дневен срок след провеждането на мероприятието.

Да спазват всички правила в извънредната обстановка.

Всеки зрител ще трябва да има готовност да представи билет и документ за самоличност на входовете на НС "Васил Левски". Призоваваме привържениците да заемат местата си възможно най-рано с цел предотвратяване на евентуални струпвания.

Напомняме, че малолетни зрители могат да присъстват на стадиона единствено с пълнолетен придружител, който е длъжен да попълни изискваната от закона декларация", съобщават от БФС.

БФС се похвали с нов спонсорски договор

БФС се похвали с нов спонсорски договор

"Фактът, че поредна сериозна компания се довери на марката БФС е доказателство за коректната работа, престижа и доброто име на съюза"