Предвид извънредната обстановка на територията на Република България и засилените мерки за превенция на разпространението на COVID-19, мъжкият национален отбор на България по футбол ще ограничи медийните си изяви по време на лагера преди полуфиналния плейоф срещу Унгария на 8 октомври и двубоите срещу Финландия (11.10.) и Уелс (14.10.) от турнира Лига на нациите до традиционните пресконференции в деня преди съответния мач и непосредствено след неговия край, съобщиха от БФС.

Селекционерът Георги Дерменджиев и един от неговите избраници ще бъдат на разположение на медиите за официален брифинг на 7.10.2020 г. от 18:00 часа в Национална футболна база "Бояна". Тренировката на "лъвовете" е насрочена за 18:30 часа.

Гостите от Унгария ще изпробват терена на Националния стадион "Васил Левски" в 20:00 часа.

България ще отпътува за гостуването във Финландия на 10 октомври, като в 18:00 часа на същия ден ще се проведе редовния брифинг на Георги Дерменджиев, а тренировката на националите е в 18:30 часа на Олимпийския стадион в Хелзинки.

Българските футболисти се завръщат на 12 октомври, а пресконференцията на селекционера е насрочена за 13 октомври, 18:00 часа, в НФБ "Бояна". В 18:30 часа пък ще се проведе официалната тренировка, която отново ще бъде отворена за медиите в първия четвърт час. Гостите от Уелс ще проведат официалните си активности преди отпътуването от Кардиф.

Полски съдия ще свири решителния ни бараж срещу Унгария

Полски съдия ще свири решителния ни бараж срещу Унгария

Шимон Марчиняк ще ръководи срещата на националния стадион