Наполи спечели своята трета шампионска титла на Италия и в клуба и в цял Неапол празненствата не спират вече над седмица. Въпреки това, в ръководството на клуба започва да назрява напрежение и то е свързано с договора на треньор Лучано Спалети, който изтича през лятото на 2024 г.

Както самият треньор, така и президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис на няколко пъти отказват да коментират тази тема.

Същото се случи и в пресконференцията на Де Лаурентис, в която той говори за плановете за празненствата в Неапол при връчването на шампионската титла на "партенопеите".

Лучано Спалети намери евентуален заместник на Ким Мин Дже

Лучано Спалети намери евентуален заместник на Ким Мин Дже

Това е Юриен Тимбър

"Преди година, когато отпратих някакви гении и обещах да се борим за Скудетото, ме помислиха за луд. Спазих това обещание. Естествено е винаги да искаме повече. От първия ден на новия сезон ще говорим за трансферния пазар, скаутите ни следят много играчи", заяви Де Лаурентис.

Той коментира лаконично вечерята със Спалети през миналата седмица: "Беше вечеря на приятелство и благодарност".

"Сега работя здраво върху организацията на празненството на 4 юни. Мачът ще бъде последван от връчването на трофея на сцена, която е 520 кв. м. Ще сложа 10 или повече големи екрана. Ще има артисти, Спалети и играчите ще бъдат там до полунощ", разясни ексцентричният бос на Наполи.

Челси хвърли око на Хвича Кварацхелия

Челси хвърли око на Хвича Кварацхелия

Той е обект на интерес и от страна на Ливърпул и Манчестър Сити