Gazzetta dello Sport разкри причините за желанието на Леонардо Бонучи да се завърне отново в Ювентус.

Преди всичко, година назад, грандът от Милано представи на Бонучи проект, който предвиждаше участие на отбора в Шампионска лига с идеята в най-скоро време "росонерите" да се борят за спечелването на Скудетото.

Инвестираните 240 млн. евро в трансфери залъгаха всички привърженици, а също така и капитана на Милан. Семейството на защитника се завърна в Торино, което пък накара Лео да заживее в хотелска стая, отказвайки да потърси къща в Милано.

Ситуацията все пак се промени след пристигането в отбора на Дженаро Гатузо, въпреки че лошият край на сезона остави отбора далеч от битката на четвъртото място. Това лято пък клубът бе разтърсен от решението на УЕФА да извади 7-кратния носител на Шампионска лига извън евротурнирите. Тежката присъда все пак бе отменена, но Бонучи така и не променил своето решение.

Революцията в клуба след освобождаването на Марко Фасоне и Масимилиано Мирабели също не повлияла положително на Лео, въпреки финансовата сигурност, осигурена от Elliott Management. И така Бонучи, на 31 години, вече няма желание да чака, а иска да преследва амбициозни цели, чувствайки се предаден много пъти от Милан.

Лео Бонучи пред сензационно завръщане в Ювентус?

Лео Бонучи пред сензационно завръщане в Ювентус?

Феновете на "бианконерите" не искат и да чуят за такъв трансфер