Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира спекулациите, съгласно които ще бъде заменен на поста си от Антонио Конте. Ето какво каза Рино пред медиите, след загубата от Манчестър Юнайтед в турнира International Champions Cup:

"Тези истории ме карат да се смея. Аз съм спокоен и доволен от работата си всеки ден. С Леонардо бяхме съотборници. След това той ми бе треньор, а сега ще ми бъде шеф и ще трябва да работим заедно. Аз имам голямо уважение към него. Имахме някои проблеми в миналото, но преди няколко години всичко бе изчистено. В момента приоритетът ни не са нашите взаимоотношения. И за двамата е от изключително важно значение Милан да бъде на много високо ниво.

Доволен съм от представянето на отбора в контролата срещу Манчестър Юнайтед. Доволен съм от характера, който младите футболисти демонстрираха. Често сме принудени да играем при гол пасив или дори по-сериозно изоставане в резултата. Доволен съм от почти всичко, което видях. На Юнайтед му липсваха някои важни футболисти, но ние сме млад отбор, който трябва да продължи да играе по същи начин. Пепе Рейна има голям опит. Той може да ни даде много на терена. Джиджо Донарума се справи много добре днес. Предстоят ни много мачове.

Пристигането на Роналдо в Ювентус е много важно за италианския футбол. Имаше голям период от време, в което най-добрите футболисти в света не идваха в Италия", каза Гатузо.

Манчестър Юнайтед победи Милан с 9:8

Манчестър Юнайтед победи Милан с 9:8

В редовното време паднаха само два гола