Звездата на GLORY и един от най-силните бразилски кикбоксьори - Бруно Газани, спечели дебютната си битка на галавечеите SENSHI.

36-годишният ветеран победи българската машина Драгомир Петров в главното събитие на SENSHI 12, което се проведе на плажа пред ресторант "Море" в Св. Св. Константин и Елена.

Сблъсъкът между двамата се проведе по правилника на KWU Full Contact в кат. до 70 кг, а рефер на двубоя бе легендата от близкото минало Николас Петас.

Никола Тодорович се справи с французин на SENSHI 12

Никола Тодорович се справи с французин на SENSHI 12

След неединодушно решение

Срещата започна с преса на Газани, но Петров държеше дистанция и умело се защитаваше от атаките на опитния бразилец. Много премерени комбинации и нула рискове от страна и на двамата в първите минута на двубоя. Газани продължи да бъде по-настъпателен, докато Петров разчиташе повече на контраатакуващи изпълнения, движейки се по периферията на ринга.

Българинът започна по-убедително втория рунд и пласира няколко силни вътрешни лоу-кика. Драгомир разнообразяваше с няколко крошета в тялото, докато бразилският му противник вкара на свой ред колена и странични кикове в торса на българина.

Драго на няколко пъти успя да скъси успешно дистанцията и да пласира ляво кроше-десен лоу-кик преди да избяга от обсега на Газани. Двамата воини показаха желязна воля и брадички в заключителните минути на срещата, като Петров започна все по-често да печели територия и да бута опонента си назад благодарение мощните си леви крошета и колена.

Южноамериканецът обаче на свой ред маркираше тялото и главата на българина, който може и трябва да е горд от представянето си срещу толкова голямо име в профи кикбокса.

Втори български успех на SENSHI 12! Блестящт Едуард Алексанян не остави шансове на Бени Османоски

Втори български успех на SENSHI 12! Блестящт Едуард Алексанян не остави шансове на Бени Османоски

Нашето момче нокаутира швейцареца още в първата минута на първия рунд

SENSHI ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box HD, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп - BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Още един зрелищен нокаут на SENSHI 12: Флорин Ламбаджиу просна на земята Юнал Алакаис

Още един зрелищен нокаут на SENSHI 12: Флорин Ламбаджиу просна на земята Юнал Алакаис

Двамата се срещнаха по правилата на KWU Full Contact в категория до 80 килограма