Един от най-качествените сръбски бойци Никола Тодорович записа заслужена победа чрез неединодушно решение над Билал Шареф от Франция.

Единадесетата битка от бойната карта на SENSHI 12 се проведе в кат. до 80 кг. по правилника на KWU Full Contact, а специален гост рефер на мача бе К-1 легендата Сам Греко.

Втори български успех на SENSHI 12! Блестящт Едуард Алексанян не остави шансове на Бени Османоски

Втори български успех на SENSHI 12! Блестящт Едуард Алексанян не остави шансове на Бени Османоски

Нашето момче нокаутира швейцареца още в първата минута на първия рунд

Двамата състезатели започнаха предпазливо срещата, но това не продължи много. Френският боец играеше от заден крак и макар да вкарваше повече удари, попаденията на Тодорович бяха по-качествени и силни. Сръбският боец показа изключително умна игра и натискаше в точните моменти. Шареф изкара първия рунд в периферията на ринга и получи няколко много тежки хай-кика в главата, получавайки одобрението на публиката.

Французинът на няколко пъти потърси клинча, но Тодорович отново успя да извлече ползи от близката дистанция, тъй като специалният гост рефер Сам Греко насърчаваше и двамата да работят в "прегръдките си".

Още един зрелищен нокаут на SENSHI 12: Флорин Ламбаджиу просна на земята Юнал Алакаис

Още един зрелищен нокаут на SENSHI 12: Флорин Ламбаджиу просна на земята Юнал Алакаис

Двамата се срещнаха по правилата на KWU Full Contact в категория до 80 килограма

С течение на времето Тодорович започна да диктува темпото и дистанцията, в която протичаше мача. Балканецът продължи да разчита на качеството пред количеството. Дебютантът от Франция използваше силата на фронт-киковете си, които да му дадат малко почивка от атаките на Никола, но сърбинът продължаваше да бъде все така настоятелен и агресивен.

В заключителната трета част Тодорович отпусна малко газта, но Шареф бе видимо по-измореният боец и рядко успяваше да вкара нещо повече от единичен лоу-кик или ляв прав. Сърбинът обаче се защитаваше умело и не допусна тежко попадение.

SENSHI ще се излъчва на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 1 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, Fight Box HD, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com и Kyokushin Karate News.

SENSHI се организира със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп - BMW дилър и Rolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, информационния портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Категорична победа за Андрей Кедвеш на ринга на SENSHI

Категорична победа за Андрей Кедвеш на ринга на SENSHI

Хърватинът надви Макс Сподаренко